Mosir wchodzi przy Theme bierze mikrofon i mówi:Jak ju¿ wiecie przegra³em galê i nie zdoby³em Secret Prizea,ale có¿ raz siê przegrywa raz siê wygrywa.Jak widaæ mój przeciwnik pokaza³ siê z dobrej strony,a ja,z tej gorszej.Ale to ju¿ nied³ugo siê zmieni bo pokarze wszystkim ¿e zas³uguje na tytu³ mistrza!Co do Tag Teamu z Shine straci³em ochotê.Lecz chcia³bym z nim walczyæ na nastêpnej gali i przekonaæ siê jaki on jest "Honorowy".Pamiêtajcie McRonini is PowerFight!Tylko ja jestem tutaj tak do¶wiadczony ¿eby wygrywaæ!Przegranie tej walki to by³ przypadek.Ja nie wiem czy Shine zas³uguje na ten pas.Bardziej chyba ja!National Hero Title brzmia³o by cudownie "McMorela is National Hero!".Tyle mam do powiedzenia!
Mc schodzi z ringu przy Theme
S³ychaæ Hammerfall - The Way of the Warrior i na ring dumnym krokiem z pasem na ramieniu zmierza Last Ninja Shine - Tsu - Hiko !
Mosir Mosir Mosir... My¶la³em, ¿e na No moral comerce ca³a sytuacja miêdzy nami zosta³a wyja¶niona... Ty jednak wyzywasz mnie na pojedynek i wiesz dobrze, ¿e honor nie pozwala mi odmówiæ... Nie wiem czy do koñca na to zas³u¿y³e¶, przegra³e¶ swoj± pierwsz± walkê i z tego co widzê to zdecydowanie nie by³ to przypadek, lecz brak umiejêtno¶ci serca do walki i po¶wiêcenia... Samym do¶wiadczeniem nie popartym odpowiednimi argumentami nic nie wygrasz... Mimo tego, ¿e móg³bym znale¼æ w WWF kilku godniejszych rywali dla siebie, zdaj siê na moj± ³askê... Proszê masz Title Shota na najbli¿sz± galê! Dodatkowo pozwalam Ci wybraæ stypulacjê w jakiej odbêdzie siê ta walka. Taki ma³y prezencik dla Ciebie... Aczkolwiek wiêc jedno czy to najbardziej hardcorowa stypulacja czy konsumpcja bananów na czas, ja LAST NINJA ! SHINE-TSU-HIKO! NIE DOPUSZCZÊ DO TEGO BY WRESTLER POKROJU MOSIRA POKONA£ MNIE, PRAWDZIWEGO SHINOBI-NO MONO! Wiedz, ¿e przeby³em zbyt d³ug± drogê pe³n± trudnych, nie jednokrotnie bolesnych decyzji do których wyboru potrzebne by³o serce i si³a woli o jakiej ty nawet nigdy nie s³ysza³e¶, aby straciæ pas jedn± galê po tym jak go zdoby³em! Mam nadziejê, ¿e mój przekaz by³ dla Ciebie jasny.......
Ga¶nie ¶wiat³o a gdy powraca ring jest tradycyjnie pusty....
S³ychaæ Coolio-Gangsta Paradise a Mosir wchodzi podenerwowany i mówi:Shine ty mnie nie zrozumia³e¶ nie chcê walki o pas,chcê z tob± zawalczyæ bo walka sprawia mi przyjemno¶æ!Nie mów mi ¿e nie mam serca do walki,bo walka jest moim sercem!Mówisz mi ¿e nie mam honoru?Mylisz siê!Mylisz siê jak nikt,w nastêpnej walce z tob±,obiecujê bêdê mia³ do Ciebie szacunek jak nikt inny.Bo ja pochodzê z dobrej strony i Ty te¿.Nie pragnê wojny z tob± lecz ani te¿ nie chcê Tag Teamu.Przyznajê,przegranie tej walki nie by³o przypadkiem,ale tonie znaczy ¿e przez to k³amstwo bardzo ma³e do tego,ma znaczyæ ¿e nie mam honoru!Nie miejcie mnie za g³upka bo moja rodzina ju¿ tak uwa¿a,a ja nie chcê byæ cz³owiekiem do jakiego nie mo¿na mieæ szacunku...
Mosir schodzi z ringu
Rozlega siê theme Paul'a Maxima i sam Chosen One wchodzi na ring. Jest ubrany w d³ugi, czarny p³aszcz, a jego w³osy s± postawione na ¿elu. Maxim powiedzia³:
Na gali No More Comercial przegra³em swoj± pierwsz± walkê w WWF, lecz to nie by³ przypadek. Da³em temu ¿ó³tkowi wygraæ, bo mnie nie obchodzi pas WWF National Hero Championship, moim celem jest pas hardcore! Wiêc je¶li na nastêpnej gali nie dostane walki o ten pas, bardzo sie wkurze i zrobie w tej federacji prawdziw± zadyme! A ty Hiko, wygra³e¶, bo ci da³em wygraæ-tak naprawde mog³em jeszcze podnie¶æ barki, lecz w ostatniej chwili sie rozmy¶li³em, bo ten pas jest niczym, co zas³uguje nam moj± uwage. A ten Ninja, to zwyk³y idiota, bez ¿adnych umiejêtno¶æi i rozwale go w ka¿dej chwili.S³uchaj, gdy zdobêde pas hardcore wyzwe cie na pojedynek, gdzie na szali bêd± 2 pay-twój i mój. Zwysiêzca bierze wszystko, dociera to do ciebie, czy mam powtórzyæ? Niee...T³umaczenie ci zaje³oby du¿o czasu wiêc odpuszcze sobie ten pomys³...Ale pamiêtaj, ¿e zmierzysz sie ze mn± w pojedynku Champ vs Champ!
Maxim ouszcza ring i wychodzi na backstage.
S³ychaæ Hammerfall - The Way of the Warrior i na ring zmierza Last Ninja Shine - Tsu - Hiko !
Witaj WWF!
Pierwsze co chcia³em powiedzieæ to przepraszam... Nie zrozumia³em twojego przes³ania Mosir czu³em, ¿e chcesz mi odebraæ co¶ co jest dla mnie tutaj najwa¿niejsze... Apropos pasa WWF National Hero Championship... W³a¶nie National Hero... Bohater narodowy a bycie bohaterem narodowym kraju z którego pochodzisz widocznie nic dla Ciebie nie znaczy... Polish Warrior... Ciekawe co na to w twoim kraju... Uwa¿asz, ¿e odda³e¶ mi t± walkê... Zmartwiê Ciê... Chod¼ by¶ wypruwa³ z siebie ¿y³y, ucieka³ siê do najgorszych sztuczek i tak ani przez jedn± milisekundê nie mia³ by¶ szansy na wygranie pojedynku! A to, ¿e tym razem jak uwa¿asz nie walczy³e¶ na 100 procent jest kolejnym dowodem, ¿e nie zas³u¿y³e¶ na ksywkê Polish Warrior... Polsih Asshole? Brzmi du¿o lepiej i przynajmniej ukazuje twoj± faktyczn± pozycjê w spo³eczeñstwie... Chod¼ osobi¶cie nie zale¿y mi na pasie Harcore, gdy¿ wed³ug mnie jest on dla bezmózgich goryli umiej±cych co najwy¿ej machaæ pa³± i ty pasujesz jak ula³ do tego towarzystwa, to wiesz dobrze, ¿e ja wyzwañ nie odrzucam. Je¶li tylko oczywi¶cie bêdziesz wstanie zdobyæ ten pas!
¦wiat³a na arenie gasn±...
Nickelback- ROCKSTAR. Na ring idzie Kastel
Hello cieniasy. Widzê, ¿e tu nikt nie umie walczyæ. Jestem z was najlepszy. Widzê, ¿e jest tu ¶wietna publika.(POP) Ku*** ¿artowa³em. Nie potrzebuje was, i nikogo innego. Gdy wszyscy wrestlerzy tej federacji pili z cyca od mamy, to ja ¿y³em na ulicy i krad³em, by prze¿yæ. Ja sam mogê was wszystkich pokonaæ. Zdobêdê wszystkie pasy oprócz mistrz Tag Team'u bo to jest dla cieniasów, którzy nie umiej± walczyæ sami.(GWIZDY) A gwi¿d¿e sobie. W du** to mam. Nikt nie mo¿e mi dorównaæ z tych wrestlerków. Mnie wykszta³towa³a ulica. Si³ê i technikê trenowa³em jako dziesiêcioletni ch³opiec. Wtedy walczy³em z innymi bezdomnymi, którzy chcieli mnie okra¶æ. Potem walczy³em w nielegalnych walkach, aby doj¶æ tutaj i was pokonaæ. Widzê tutaj jakiego¶ japoñca i innych nêdzarzy. ¯al mi was, ¿e tutaj walczycie. Ja jestem Kastel i zapamiêtajcie to, bo kiedy¶ wasi wnukowie bêd± mnie uznawaæ za BOGA!!!NARA.
Kastel odchodzi przy swoim Theme
Mosir pojawia siê z pod ringu:Kastel,kastel,kastel czemu tak kozaczysz wiesz ¿e i tak Ciê zniszczê,bêdê mia³ do Ciebie szacunek,ale Ciê zniszczê!Co do matchu Elimination Chamber na Strikes,obiecujê wam,publiczno¶ci i wszystkim moim fanom,¿e bêdê walczy³ tak jak potrafiê najbardziej!Co do Kastla...We¼ tak nie rób bo jeste¶ tylko pstryczkiem którego mo¿na zrzuciæ 1 palcem.Shine jeste¶ tu najlepszym zawodnikiem a wiêc do Ciebie bêdê mia³ najwiêcej szacunku,ale muszê zrobiæ Ci co¶ Hardcorowego bo to walka o pas Hardcore!(POP)
Mosir schodzi z ringu
Rockstar!!!!!!! Na ring wchodzi Kastel!
Mosir oj Mozir. Ka¿dy wie, ¿e ja tu bêdê najlepszy. Na Total Strikes zdobêdê Ultra-Galactic Udefeated heavyweight champion i poka¿e wam wszystkich, ale g³ównie tobie Mosir, ¿e tu Kastel rz±dzi. Jestem naj Hardcorowym wrestlerem na ¶wiecie. Na gali zmasakruje was, a wasz± krew wypijê sobie na kolacje. Mosir to ja ciebie pstryczkiem rozwalê, a dodatkowo do³o¿ê Tombstone Piledriver i Kastel Attack. Wszyscy moi przeciwnicy us³ysz± tylko: 1....2.....3.(Kibice wo³aj±: FUC* YOU) Kur** w cip** sobie te FUC* YOU wsad¼cie. Po walce mogê do was tam wej¶æ i was te¿ rozwaliæ. Zniszczê ka¿dego, który stanie mi na drodze. Najpierw rozwalê Mosira, a nastêpnie resztê. Nara.
Kastel odchodzi po gwizdach
Rozbrzmiewa Hammerfall - The Way Of The Warrior a na ring wchodzi WWF National Hero Championship!
Witaj WWF!
Widzê, ¿e dzisiejszego dnia pod moj± nieobecno¶æ sporo tu siê dzia³o! Zaprezentowa³ siê nowy zawodnik, og³oszono plany dotycz±ce nastêpnej gali, dosz³o tak¿e do kolejnego sporu... Jednym s³owem jest bardzo ciekawie!
Zacznê od pierwszej najwa¿niejszej sprawy sprawy! Na Total Strikes dojdzie do walki o pas Ultra-Galactic Udefeated heavyweight championship w której to wyst±pi± Kastel Paul Maxim ja Mosir McMorela i dwóch nieznanych zapa¶ników. Có¿, co mogê powiedzieæ o uczestnikach tej walki...
Ja- mo¿e nie jestem heavyweightem, ale jednego mi nie mo¿na odmówiæ... Moje serce do walki i umiejêtno¶ci na pewno s± wielkie, nie odpuszczam walk jak co po niektórzy tutaj i nie mam w zwyczaju przegrywaæ wiêc raczej na pewno dam z siebie 100%
Mosir McMorela- jedyna osoba w tej federacji do której mam jako takie zaufanie, na pewno bêdzie godnym rywalem i nie muszê siê obawiaæ, ¿e dostanê jaki¶ niespodziewany cios w oko czy krok z jego strony.
Paul Maxim- pierwszy z Polaków na tej gali. O nim mogê na razie tylko tyle powiedzieæ, ¿e do tej pory wiêcej powiedzia³ ni¿ zrobi³ oraz to, ¿e nazwanie go wojownikiem jest obraz± dla ludzi, którzy naprawdê nimi s±... Takich jak ja.
Kastel- drugi z Polaków... Jeszcze trochê i pomy¶lê, ¿e ten ca³y kraj jest taki patologiczny... Cz³owiek, który przychodzi znik±d bezcze¶ci ring i obra¿a nasz± wspania³± publiczno¶æ. Kolejny pokrzywdzony w dzieciñstwie, który my¶li, ¿e jak obi³ parê mord gimnazjalistów w przesz³o¶ci i przez pewien czas potrenowa³ w stodole u go¶cia nazywaj±cego siebie trenerem wrestlingu, to mo¿e zawojowaæ ¶wiat... Niestety zmartwiê Ciê... Albo i nie, na Total Strikes pozosta³a pi±tka poka¿ê Ci, ¿e na nazwanie siê wresterem i na wchodzenie do miejsca nazywanego ringiem trzeba zas³u¿yæ! My¶lê, ¿e nawet pan Maxim mimo, tak¿e nik³ej bystro¶ci przyzna mi racjê... Radzê Ci na razie siedzieæ po cichu... Im wiêcej niekorzystnych s³ów wypadnie teraz z twoich ust, tym wiêcej ciosów wpadnie na twoje cia³o...
Co do pozosta³ej dwójki... Liczê, ¿e bêd± to naprawdê dobrzy przeciwnicy z którymi walka bêdzie naprawdê godno¶ci±. Liczê te¿, ¿e pojawi± siê oni w miarê szybko bo naprawdê czujê wielki g³ód walki!
¦wiat³o ga¶nie....
Mosir wchodzi bez Theme:Widzê ¿e zawita³a do nas nowa gwiazda,ale wiem tylko ¿e jest Heelem!Wiem te¿ ¿e na najbliszszej gali spróbujê wszystkich pokonaæ i byæ mistrzem!Lecz nie wiem czy tak bêdzie,dam z siebie wszystko i urwê uszy Kastelowi!Najpierw wsadzê jego g³owê do jednej z dziór w kratach a potem bêdê ci±gn±³ za jego nogi!Wiecie czemu?Bo to cwel,c**l i arogant.Bêdê jedynym mistrzem,a przynajmniej spróbuje byæ.Czemu pytacie siê?Na najbliszszej gali zobaczycie.Jeszcze nie do koñca pokaza³em to co umie.I poka¿ê jeszcze wiêcej ni¿ potrafiê!Narka ludzie!
Mosir schodzi z ringu