#1 2010-08-13 09:04:30

Bajt3lik

Administrator

Punktów :   

Total Strikes 13.08

Witam,witamy na dzisiejszej gali Total Strikes!A witaj± siê z pañstwem:
MC.Michael Cole
JL.I Jerry Lawler
MC. Dzisiejsza gala jest nie w±tpliwie niespodziank±, gdy¿ oczekiwali¶my na jednego – ostatniego uczestnika dzisiejszego Elimination Chamber matchu.
JL.Tak to jest bardzo dziwne,ale przenie¶my siê na Backstage gdzie s± Mosir McMorela i Shine-Tsu-Hiko.
                                                                       BACKSTAGE
MM. S³uchaj Shine. Wiem, ¿e miêdzy nami nie zawsze uk³ada³o siê zbyt dobrze ale z pewno¶ci± wiesz, ¿e jeste¶ dla mnie a ja dla Ciebie jedyn± osob± której mo¿na zaufaæ a znaj±c ¿ycie my jako najpowa¿niejsi kandydaci do zwyciêstwa bêdziemy obiektem ataków ze strony reszty szczególnie Deveya i Kastela. Nie wiemy, tak¿e czego mo¿emy siê spodziewaæ po Jeyu ale z tego co s³ysza³em te¿ ciê¿ko by stan±³ po naszej stronie.
STH. S³uchaj Mosir. Szanujê Ciê, to co robisz dla naszej organizacji ale wiesz jakie mam zasady.  Walczê tylko sam!  Trzymam siê zawsze ustalonych regu³ i chod¼ by i wszyscy pozostali zawodnicy rzucili siê na mnie, to ja je¶li bym mia³ przegraæ to tylko w sposób honorowy!
MM.Widzê ¿e siê nie dojdziemy do porozumienia…  Zapamiêtaj jednak moje s³owa  daje Ci czas a¿ do naszego spotkania w ringu pó¼niej bêdzie dla Ciebie za pó¼no!
Nagle przyszed³ Davey Blackwood
MM. Davey  s³uchaj w Elimination Chamber najwiêksze szansê maj± Ci co trzymaj± siê razem wiêc…
DB. Wiem co chcesz zrobiæ ale mo¿esz byæ pewien, ¿e ja nikomu nie mam zamiaru pomagaæ bo zwyciêzca mo¿e byæ tylko jeden!
Davey Blackwood zrobi³ Mosirowi Mix Of Fate
STH.Co ty robisz?!
Shine-Tsu-Hiko wykona³ Daveyowi Shinobi-No-Mono i odszed³
                                                                            Widaæ stó³ komentatorski

MC. My¶lê, ¿e zawodnicy powinni trochê poczekaæ z tymi atakami, a¿ do gali! Nara¿enie zdrowia   w taki sposób nie jest na pewno rozs±dnym pomys³em!
JL. Micheal Micheal… To jest Wrestling w³a¶nie, ca³e jego piêkno!   
MC.Wci±¿ nie wiadomo jednak ,kto bêdzie 6 zawodnikiem!
Nagle wchodzi Shane McMachon i mówi:
Witaj WWF!
Mam dla was niespodziankê! Jako, ¿e nie mogli¶my siê doczekaæ ostatniego zawodnika postanowi³em wzi±æ  debiutanta!
6 zawodnikiem bêdzie debiutant Tommy Hammer!
Shane wychodzi z hali
MC.Proszê pañstwa! Shane zaskoczy³ wszystkich tu zebranych!
JL. Tak. Widocznie nie móg³ siê doczekaæ jeszcze bardziej od nas, ¿e postanowi³ wykonaæ taki niespodziewany manewr!
MC. Dobrze mam nadzieje, ¿e to tyle niespodzianek na dzi¶ i mo¿emy przej¶æ do spokojnego delektowania siê walkami!
                     Elimination Chamber in Ultra-Galactic Udefeated heavyweight championship

Kastel vs Davey Blackwood vs Shine-Tsu-Hiko vs Mosir McMorela vs Jey Kidd vs Tommy Hammer

Zaczynaj± Mosir McMorela i Kastel.Mosir szybko przechodzi do si³owania,i wykonuje Snap Suplex,podnosi Kastla i Irish Wship do naro¿nika!Kastel stoi w naro¿niku,Mosir do niego podchodzi i Snap SuperPlex z naro¿nika!McMorela zak³ada Humer Clutch!Kastel nie daje siê na d³ugo,i kontruje,chwyta Mosira od ty³u i mamy German Suplex!Kastel podnosi przeciwnika,lecz ten siê nie daje k³adzie go Clotheslinem,i Leg Drop od Mosira!Proszê pañstwa Kastel le¿y,a Mosir nic nie robi.Publiczno¶æ ju¿ odlicza na wej¶cie nastêpnego:
1!
2!
3!
4!
5!
6!
7!
8!
9!
10!
Wchodzi Shine-Tsu-Hiko!Mosir podaje mu rêkê Shine chwyta i wykonuje,Enzuigiri na Mosirze.Mosir jak widaæ chcia³ walczyæ razem z Shine i pokonaæ wszystkich,ale nie uda³o mu siê to!Kastel widzi ju¿ Shine szybko do niego podlatuje i wykonuje BackBreakera,nie!Shine kontruje i mamy Spining Rewerse DDT!Shine przypina Kastla,lecz Mosir przerywa podnosi Shine i wykonuje Huuricanrane!Shine le¿y,ale Mosir wykonuje mu 2 Leg Dropy!Kastel korzysta odbija McMorele od lin i mamy Scoop Powerslam z pinem!:
....1....
Kickout!
S³uchaæ ju¿ jak publiczno¶æ liczy do nastêpnego wej¶cia:
1!
2!
Kastel wykonuje Mosirowi BackBreakera,a publiczno¶æ odliczy³a ju¿ do 3!
4!
5!
6!
7!
8!
9!
10!
Wchodzi Tommy Hammer i od razu wykonuje Bicycle Kick na Kastelu !Na swoim w³asnym Prosie!
Mosir przypina Kastla,a Shine wykona³ Tommyemu Shine-Tsu Wizard!
S³ychaæ ju¿ pinowanie:
....1....
....2....
....3....
Kastel straci³ szanse na pas,ale Shine te¿ siê do czego¶ przygotowuje a Mosir siê patrzy.
Springboard Tornado Kick na Tommym!:
....1....
....2....
Kickout!
Zauwa¿cie ¿e debiutant nie móg³ by mieæ pasa!Kto wie mo¿e Shane mia³ dla niego inn± nagrodê?
Ogl±dajmy dalej!Shine podnosi Tommyego i wykonuje Kick Kombo!Nie!Za drugim kopniêciem,Tommy z³apa³ go za nogê i wykona³ mu One Leg Boston Crab!
Shine odczuwa wielki ból,Mosir jak by chcia³ mu pomóc,ale siê zastanawia,jednak pomaga i wykonuje Clotheslinea na Tommym,ale obraca Shine i wykonuje mu Leg Drop! Nie poprzestaje i wykonuje Tommyemu Transelvation i pinuje:
...1...
...2...
...3...
Jest!
Ale publiczno¶æ te¿ odlicza,a Shine le¿y:
1!
2!
3!
4!
5!
6!
7!
8!
9!
10!
Davey wchodzi!I wykonuje Spininh Wheel Kick na Shine i przypina:
....1....
....2....
....3....
Szkoda, ¿e Shine ju¿ nie ma. Zawsze mo¿na by³o siê spodziewaæ dobrych akcji z jego strony!
W ringu zosta³ ju¿ tylko Davey i Mosir! A ostatnim zawodnikiem, którym do³±czy do ringu bêdzie Jey Kidd!
Tymczasem w ringu trwa wymiana punchów pomiêdzy Daveyem a Mosirem! Lepiej z niej wychodzi Davey, który po Irish Whip wykonujê potê¿nego speara!
....1....
....2....
Kick Out!
Davey podnosi McMorelê i zaczyna podduszaæ go za pomoc± lin! Nastêpnie wypycha go za liny gdzie wykonujê mu Irish Whip w metalow± klatkê! Przygotowuje siê do kolejnego speara ale tym razem Mosir robi unik i trafia w klatkê!
Tymczasem publiczno¶æ zaczyna odliczaæ!
1!
2!
3!
4!
5!
Davey siê podnosi a Mosir za pomoc± Hurricanrany wrzuca go z powrotem do ringu! Wchodzi na naro¿nik i przygotowujê siê na Moonsault!
6!
7!
8!
9!
Moonsault!
10!
Mamy Jey Kidda!
Mosir próbuje przypi±æ
…1…
…2...
Kidd przerywa po czym  wykonujê Belly to belly suplex !
Gdy Mosir siê podnosi otrzymujê Super Kick! Kidd Podnosi praw± rêkê w górê i wykonujê Street Fight!
....1....
....2....
....3....
Nie zd±¿y³ jednak wstaæ gdy otrzyma³ Mix of Fate!
Blackwood Wchodzi na naro¿nik i mamy Swantom Bomb!
....1....
....2....
....3....
Mamy zwyciêzcê dzisiejszej walki!
MC Có¿ to by³y za emocjê! Z pewno¶ci± nie ma dzi¶ szczê¶liwszego cz³owieka od Blackwooda!
JL. Zgadzam siê w pe³ni z tob±!  Mo¿e nie walczy najczy¶ciej ze wszystkich zawodników ale to on na pewno najbardziej zas³u¿y³ na ten pas!
No Moral Commerce schodzi z anteny

W-0
P-2
R-0

Nie jestem doskona³y nie mogê w ci±gle wygrywaæ!

#2 2010-08-13 09:07:19

Bajt3lik

Administrator

Punktów :   

Re: Total Strikes 13.08

Wed³ug mnie gala wysz³a s³abo.(Bo sam j± pisa³em)
Napisa³em s³abe BS ma³o gadania Walka krótka i zreszt± s³aba

W-0
P-2
R-0

Nie jestem doskona³y nie mogê w ci±gle wygrywaæ!

#3 2010-08-13 19:08:38

offfline

Administrator

Punktów :   

Gala jeszcze nie dokoñczona dojdzie do poprawek

#4 2010-08-14 21:04:29

pavlo

Administrator

Punktów :   

gala s³aba, ale zdoby³em pas wiêc wiêcej bêde sie stara³ na bs!!
mam nadzieje, ze w tych "poprawkach" nie strace pasa

W1/P0/R0
Pasy: Ultra-Galactic Udefeated heavyweight championship

#5 2010-08-15 08:22:03

offfline

Administrator

Punktów :   

Chyba nic jednak nie dojdzie a gale ciê¿ko by³o lepsz± skleiæ bo zbyt ma³o zawodników tylko jedna walka. Na pewno nastêpna je¶li pojawi± siê nowi zawodnicy bêdzie du¿o lepsza

Stopka forum

RSS