#1 2010-08-14 08:09:16

Bajt3lik

Administrator

Punktów :   

Piszcie

Piszcie:D

W-0
P-2
R-0

Nie jestem doskona³y nie mogê w ci±gle wygrywaæ!

#2 2010-08-14 08:31:47

offfline

Administrator

Punktów :   

Re: Piszcie

Z obecnych tutaj zdecydowanie Y2J! Wed³ug mnie jest on najbardziej inteligentnym z ca³ego rosteru WWE co udowadnia udzielaj±c ¶wietnych wywiadów czy wpisów na twitterze czy ¶wietnych speachy w ringu. Naprawdê tego go¶cia bardzo szanujê. Do tego pomimo swojego ju¿ nie m³odego wieku potrafi wykrêcaæ dobre walki co ostatnio pokaza³ podczas niedawnego krótkiego feudu z bornem ( swoj± drog± szkoda ¿e go tu nie ma bo mój g³os polecia³ by na niego - najlepsze umiejêtno¶ci w ca³ym wwe. Mo¿e tylko Kaval ma wiêksze Ring Skille.) Czekam tylko na jego Face Turn my¶lê, ¿e od razu zosta³ by przyjêty przez fanów w roli feca bo jako hell mimo, ¿e jest ¶wietny zdarza mu siê czasami ju¿ przynudzaæ.

#3 2010-08-14 10:09:22

Bajt3lik

Administrator

Punktów :   

Ja osobi¶cie wole Miza.Mo¿e ten cz³owiek nie wygrywa wielu walk,ale ma do¶wiadczenie w walce.Zawsze wie co zrobiæ i wed³ug mnie tylko on (i Cena) nadaj± siê na WWE champów!

W-0
P-2
R-0

Nie jestem doskona³y nie mogê w ci±gle wygrywaæ!

#4 2010-08-14 16:52:58

offfline

Administrator

Punktów :   

Cena nadaje siê na WWE champa tylko dlatego, ¿e kochaj± go setki dzieciaków potrafi±cych naci±gaæ na gad¿ety z Ja¶kiem swoich rodziców Miz w sumie jest do niego podobny. Nie ma mo¿e jakich¶ Ring Skilli ale ma niez³e Mic skilla i to swoje "ASSSSOOOOMMMM". Na pewno pod wzglêdem ring skilli Cena powinien wyl±dowaæ w Low cardzie a miz max mid card ale jest kasa jest ME

Stopka forum

RSS